ConSpire Betonnen Waskom op voet

Over Ons

Dualiving.nl is het nieuwste onderdeel van Pt. Roma Export. Met Roma Export hebben wij al  jaren ervaren in het verhandelen en produceren van interieur gerelateerde producten uit Indonesië. Zo produceren wij al meer dan tien jaar wasbakken en kommen uit beton en terrazzo die we nu onder het nieuwe merk ConSpire op de markt brengen. Zo ook hebben wij Destination Green, een merk wat staat voor groene producten. Denk aan producten van gerecycled hout, plastic of bamboo die bijna geen druk op de natuur uitoefenen.

Gedurende deze periode hebben wij uiteraard ook een groot aantal andere producenten tegen gekomen die producten produceren van uitstekende kwaliteit. Deze kennen wij dan ook allemaal op persoonlijk niveau. Neem bijvoorbeeld Kleo, een meubel producent die producten vervaardigd uit gerecycled boat wood in combinatie met gepowdercoate stalen frames.

Met alle kennis, ervaring en contacten in Indonesië kwamen wij daarom op het idee om niet enkel meer de groothandels en speciaal zaken te beleveren maar een directe stap naar de consument te maken. Hierdoor hebben wij onze nieuwe webwinkel Dualiving.nl in het leven geroepen. Op de webshop kunt u inmiddels al een klein assortiment aan producten bestellen, dit zullen wij binnen een korte tijd ontzettend veel gaan uitbreiden.